Jouw persoonlijke accountant

"Een klik tussen de klant en mij is het belangrijkste uitgangspunt.

Foto-header

Jouw persoonlijke accountant

"Een klik tussen de klant en mij is het belangrijkste uitgangspunt.

José Boers

 is een zelfstandig gevestigd AA-Accountant en Register Belastingadviseur met ruime ervaring in het midden- en kleinbedrijf.

Persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen zijn voor mij een absolute must. U verstrekt immers vertrouwelijke informatie en daar moet u een goed gevoel bij hebben. Wat u van mij mag verwachten is: kwaliteit, persoonlijke aandacht, een praktische aanpak en kernachtige adviezen.

Je bent verzekerd van één vertrouwd en deskundig aanspreekpunt. Wat u van mij mag verwachten is: kwaliteit, persoonlijke aandacht, een praktische aanpak en kernachtige adviezen.

  • Hoogwaardige dienstverlening

  • Eén vertrouwd aanspreekpunt

  • Vrijblijvende kennismaking

Over mijn dienstverlening

Mijn dienstverlening is professioneel en gericht op het leveren van kwaliteit. Voor de ondernemer (van start tot staken) en de mens, voor hem èn haar. Kenmerkend daarbij is mijn persoonlijke benadering. Door contact te houden met u als klant, blijf ik op de hoogte van uw situatie en kan ik u gericht adviseren.

Jaarrekening

Als u een onderneming wilt starten en vragen heeft over het oprichten van een vennootschap of het opzetten van een administratie, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Voor vennootschappen, zzp-er en stichtingen.

Ik begeleid u met de administratie en verzorg de jaarlijkse financiële rapportages en publicatiestukken.

Belastingen

Heb je fiscale vragen of hulp nodig bij aangiften of bij het aanvragen van toeslagen, dan help ik je graag. Ik verzorg aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing, dividendbelasting en schenkbelastingen.

Bij complexe fiscale vraagstukken kan ik terugvallen op een deskundig netwerk van specialisten.

Advies

Van start tot staken (of onderneming in verschillende levensfasen)

Helderheid en inzicht verschaffen in uw financiële situatie, bijvoorbeeld bij pensioen of echtscheiding;

Estate planning

Financieringsvraagstukken

 

Over José

In 1988 startte ik mijn loopbaan bij Van Dien & Co, het latere PricewaterhouseCoopers (PwC). Sinds 1999 werk ik als zelfstandig gevestigd AA-Accountant en Register belastingadviseur onder de naam José Boers bv.

Wat mijn klanten zeggen:

Vrijblijvend gesprek

Om te beoordelen of mijn werkwijze bij u past, nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek komen persoonlijke achtergronden en de aard van de dienstverlening uitgebreid aan bod. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en biedt u de kans om te ontdekken of het klikt.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.
  • Adres

    Valkenberglaan 20 
    7313 BK Apeldoorn